Legg ut på dypet (6. klasse)

kr 150

På lager

Produktnummer: 9788290296440 Kategori:

Beskrivelse

Legg ut på dypet – lærebok for katekesen i 6. klasse

Når du reiser rundt i verden ser du utrolig mange forskjellige kirker: Store katedraler, enkle fjellkirker, hytteaktige bygninger på misjonsstasjoner… Man kan oppleve en høytidelig messe i Peterskirken, en friluftsmesse med paven på en Verdensungdomsdag eller hjemme ved siden av sengen til en syk mor.

Dette sier noe om at Kirken er der hvor folk kommer sammen. De kommer ikke for å se en fotballkamp eller la seg underholde. Det er noe helt annet som binder dem sammen. De samles for Guds skyld. De hører Herren til.

I denne boken leser vi om et skip som et bilde på Kirken. Gjennom bokens ni kapitler følger vi skipet fra plantegningene lages til det er ute og seiler på de syv hav. Kirkens historie er på mange måter slik som skipets. Det gamle testamente forteller om hvordan Gud planla at menneskene en gang skulle samles til ett folk i Kirken. Det nye testamente forteller om hvordan Jesus stiftet Kirken da han kalte apostlene og sendte dem ut i hele verden for å kalle alle til hans kirke. «Legg ut på dypet!», sa Jesus til de første apostlene. I dag er Kirken blitt stor og finnes over hele verden, men Jesus sier også til oss at vi skal legge ut på dypet.

 

Copyright © Det Kateketiske Senter OKB 2008

Revidert utgave 2011

ISBN 978-82-90296-44-0

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,35 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Legg ut på dypet (6. klasse)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

St. Olav bokhandel
Akersveien 14
0177 Oslo

Telefon: 23219555
Epost: bokhandel@katolsk.no
© St. Olav forlag og bokhandel AS 2023