kr 298
På lager
Sr. Sheryl Frances Chen OCSOs kokebok har vært utsolgt i lengre tid og er savnet av mange. Nå er den utgitt på ny, i et spiralryggformat som er veldig praktisk når du skal lage mat.
Hva spiser nonner? Bare brød og vann askeonsdag og langfredag, men resten av året er kanskje mer spennende enn du tror. Med glede bruker klosterkokka «alle planter som setter frø», Guds gode gaver. Sr. Sheryl forklarer noen prinsipper bak måltidene i et kloster og bidrar med noen tidsbesparende tips. Benedikts regel, som nonnene lever etter, fastslår at kjøkkentjenesten «vinner større lønn og mer nestekjærlighet». Ved Tautra Mariakloster, som ligger på en frodig øy i Trondheimsfjorden, skaper den internasjonale kommunitetetn ubegrensede muligheter for en fusjon av norsk, amerikansk og kinesisk mat og klosterkultur. Sr. Sheryls kokebok er illustrert med egne fotografier fra klosterkjøkkenet.
Sr. Sheryls kokebok, Mitt klosterkjøkken, har parallelle tekster på norsk og engelsk og er illustrert med egne fotografier fra klosterkjøkkenet. Spiralrygg, 217 sider.
Mitt klosterkjøkkenBla i boken her.
Vekt | 1,05 kg |
---|---|
Utgitt | 2013 |
Antall sider | 220 |
Forfatter | |
ISBN | 9788270242702 |
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.